• Hyvä asiakastuntemus on toimintasi kulmakivi

    Kyselytutkimukset auttavat sinua ymmärtämään mitä asiakkaasi haluavat, mistä heidät voi tavoittaa parhaiten ja mitkä avaintekijät vaikuttavat eniten heidän ostopäätöksiinsä.

    Kartoitetaan yhdessä, millainen tutkimustyö sopii parhaiten juuri sinun asiakkaidesi tarpeiden selvittämiseen.

    Pyydä maksuton tarvekartoitus

Kartoitukset ja kyselytutkimukset

Me kartoitamme asiakkaat puolestasi.

Onko sinulla suuri asiakaskanta, josta haluat karsia pois ei potentiaaliset ostajat?  Anna meidän soittaa asiakkaillesi ja kerätä parhaat liidit myynnillesi käyttöön.

Perusta päätöksentekosi faktoihin

Avullamme pääset vihdoin eroon arvailusta, sillä kustannustehokas palvelumme mahdollistaa sinun pääsemisesi tähän arvokkaaseen tietoon käsiksi. Kun ulkoistat kyselytutkimukset meille, säästät takuu varmasti rahaa sekä aikaa ja voit keskittyä omaan ydintoimintaasi – kun me keräämme tiedon puolestasi.

Meidän kyselytutkimukset perustuvat tiedon keräämiseen toteuttaen monikanavaista lähestymistapaa ja puheluiden avulla toteutettujen kartoituksien lisäksi hyödynnämme niitä viestintäkanavia, mistä tavoitamme kohderyhmäsi tehokkaasti, kuten sähköpostin ja live chat – palveluidemme välityksellä. Meidän markkinatutkimuksen ammattilaisilla on vahva alan kokemus, ja he ovat suorittaneet perusteellisen koulutuksen, sekä hallitsevat vakuuttavan esiintymistaidon. Tämän lisäksi, heidät koulutetaan aina myös edustamaan sinun yrityksesi ammattitaitoa, tietämystä ja kokemusta projektista riippumatta.

Nopeasti ja kustannustehokkaasti

Meidän kanssa, sinulla on mahdollisuus kasvattaa kyselyjesi määrää nopeasti. Käytämme tarvittaessa laajaa kumppaniverkostoamme suorittamaan tutkimuksesi tai kartoituksesi mahdollisimman isolla volyymilla ja nopeasti – koska tiedämme, että monta kertaa aika on rahaa.

Vältät ennakkoasenteet

Itse tehdyn tutkimuksen vaarana  on omien ennakkoasenteiden heijastuminen kerättyyn tietoon. Meidän avullamme vältät tämän ongelman, sillä kokeneiden kyselijöiden keräämä tieto perustuu objektiivisuuteen, joka takaa päätöksenteollesi mahdollisimman tarkan sekä vääristelemättömän tiedon.

Lähetä meille viesti tarpeestasi ja olemme sinuun pian yhteydessä